Waarom bevatten de bestandsnamen van mijn afbeeldingen “wconn” en een nummer?

Vendit vervangt de bestandsnamen van afbeeldingen door een unieke, willekeurige tekenreeks voordat deze aan onze koppeling worden aangeleverd. Hierdoor kunnen we de originele bestandsnamen niet meer naar de webshop communiceren. Om afbeeldingen voor onze koppeling herkenbaar te houden, hebben we er ooit voor gekozen om deze willekeurige bestandsnaam te vervangen door een bestandsnaam bestaande uit…

Image Description

Vendit vervangt de bestandsnamen van afbeeldingen door een unieke, willekeurige tekenreeks voordat deze aan onze koppeling worden aangeleverd. Hierdoor kunnen we de originele bestandsnamen niet meer naar de webshop communiceren. Om afbeeldingen voor onze koppeling herkenbaar te houden, hebben we er ooit voor gekozen om deze willekeurige bestandsnaam te vervangen door een bestandsnaam bestaande uit “wconn-“, gevolgd door een nummer.

Inmiddels hebben we een functionaliteit aan de koppeling toegevoegd waarmee we SEO-vriendelijke bestandsnamen voor afbeeldingen genereren op basis van de product- of groepnaam. Reeds bestaande afbeeldingen hebben we echter niet actief vervangen, omdat dit impact op de SEO-posities kan hebben. Wil je een afbeelding met “wconn” in de naam toch vervangen door afbeeldingen met een SEO-vriendelijke naam, dan kun je de afbeelding verwijderen en opnieuw toevoegen in Vendit.

Was dit artikel nuttig?

Ja Nee