Over ons

Vendit Connect is een softwarelabel van Web Whales. Ontstaan uit onze ervaring met e-commerce integraties, doorgegroeid door onze passie voor productontwikkeling.

10+ Jaar actief
200.000+ producten die we updaten
300.000+ Orders doorgestuurd

Samen met Vendit zijn we eerst een pilot gestart

In 2017 is Web Whales partner van Vendit geworden en hebben we onze koppeling met WooCommerce gelanceerd. Toen nog onder de naam WooConnect welke tot Vendit Connect werd omgedoopt nadat ook onze Shopify integratie beschikbaar kwam.

Inmiddels is het team gegroeid, zijn er diverse programmeurs betrokken bij de doorontwikkeling en staat er altijd een klantenservice medewerker voor je klaar.

Vendit Connect is echter niet ons enige softwarelabel. Zo hebben we een vergelijkingsplatform opgezet (en verkocht) en diverse andere softwareproducten ontwikkeld en geëxploiteerd. Ons beste werk hebben we waarschijnlijk zelfs voor andere software startups verricht. Die helpen we vanuit onze agency tak ideeën te vertalen naar verkoopbare producten.

Na meer dan een decennia aan softwareontwikkeling is dat immers waar bij ons het vuur van aan gaat. Nieuwe concepten realiseren en bestaande markten wakker schudden. Dit doen we door snel ideeën te valideren, samen naar een eerste versie toe te werken en op te schalen met een persoonlijk ontwikkelteam.

Ondernemers helpen ideeën te vertalen naar verkoopbare software