Waarom wordt mijn afbeelding niet toevoegd in WooCommerce?

WooCommerce heeft soms moeite met het downloaden van nieuwe productafbeeldingen. Dit wordt vaak veroorzaakt door het genereren van thumbnails (verkleinde versies) en/of het comprimeren van afbeeldingen. In sommige gevallen speelt (ook) de snelheid van de server een rol. Het downloaden van afbeeldingen duurt dan te lang, waardoor de synchronisatie wordt afgebroken. Voor dit probleem is…

Image Description

WooCommerce heeft soms moeite met het downloaden van nieuwe productafbeeldingen. Dit wordt vaak veroorzaakt door het genereren van thumbnails (verkleinde versies) en/of het comprimeren van afbeeldingen. In sommige gevallen speelt (ook) de snelheid van de server een rol. Het downloaden van afbeeldingen duurt dan te lang, waardoor de synchronisatie wordt afgebroken.

Voor dit probleem is helaas nog geen oplossing vanuit WooCommerce. Om het probleem tegen te gaan zorgt onze koppeling ervoor dat WooCommerce steeds 1 of 2 nieuwe afbeeldingen tegelijk downloadt. Dit verhelpt het probleem in bijna alle situaties. Mocht het probleem zich toch nog voordoen, dan kun je de missende foto’s eventueel verkleinen en vervangen in Vendit om deze alsnog naar de website de krijgen.

Was dit artikel nuttig?

Ja Nee