Ik wil een van de ondersteunde plugins of apps gaan gebruiken, hoe doe ik dat?

Jij of je webdeveloper kunnen de plugin of app in kwestie zelf downloaden en aan jouw webshop toevoegen. Zodra je een van de ondersteunde plugins of apps hebt geïnstalleerd kan je ons hiervan op de hoogte brengen via onze reguliere support kanalen. Wij zullen vervolgens de datasynchronisatie voor deze plugin of app activeren. Het is…

Image Description

Jij of je webdeveloper kunnen de plugin of app in kwestie zelf downloaden en aan jouw webshop toevoegen. Zodra je een van de ondersteunde plugins of apps hebt geïnstalleerd kan je ons hiervan op de hoogte brengen via onze reguliere support kanalen. Wij zullen vervolgens de datasynchronisatie voor deze plugin of app activeren.

Het is niet vereist om de plugin of app al geconfigureerd te hebben om de data te ontvangen maar we adviseren wel om dit vooraf te doen omdat de toegestuurde data direct door de plugin of app gebruikt kan worden. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er informatie wordt weergegeven zonder dat deze visueel is afgestemd op de rest van de pagina of webshop.

Het kan tevens gebeuren dat we wel data toesturen naar de plugin maar er in jouw thema nog een toevoeging gedaan moet worden om de informatie weer te geven. Je webdeveloper kan hierbij helpen.

We bieden vanuit ons helaas geen ondersteuning bij het configureren van plugins en apps of het toevoegen en wijzigen van het thema.

Was dit artikel nuttig?

Ja Nee