Waarom is er geen BTW in rekening gebracht voor een buitenlandse order?

Koppeling met WooCommerce Bij bestellingen uit het buitenland is het afleveradres leidend. Bijvoorbeeld als er een Duits afleveradres gekozen is, gebruikt WooCommerce de instellingen voor Duitsland wat betreft de BTW. Indien de BTW-instellingen voor Duitsland niet geconfigureerd zijn, zal er geen BTW in rekening gebracht worden voor een order met een Duits afleveradres. De BTW-instellingen…

Image Description

Koppeling met WooCommerce

Bij bestellingen uit het buitenland is het afleveradres leidend. Bijvoorbeeld als er een Duits afleveradres gekozen is, gebruikt WooCommerce de instellingen voor Duitsland wat betreft de BTW. Indien de BTW-instellingen voor Duitsland niet geconfigureerd zijn, zal er geen BTW in rekening gebracht worden voor een order met een Duits afleveradres. De BTW-instellingen van WooCommerce kunnen worden gecontroleerd en aangepast door in de beheeromgeving van jouw webshop te navigeren naar WooCommerce -> Instellingen -> Belasting. Vervolgens klik je naast “Belastingopties” de verschillende tarieven open om bij de ingestelde tarieven te komen.

Indien de instellingen wel correct geconfigureerd zijn, maar er geen BTW gerekend wordt kan je contact met ons opnemen om het probleem verder te laten onderzoeken.

Koppeling met Shopify

Neem hiervoor contact met ons op dan onderzoeken we dit graag voor je.

Was dit artikel nuttig?

Ja Nee